SENARAI PIMPINAN CABANG JELEBU SESI 2010/2011

Pada 27 & 28 Nov yang lalu, telah berlangsung Kongres Parti Keadilan Rakyat ke-7 yang telah diadakan di Dewan Sivik MBPJ Petaling Jaya. PKR Jelebu telah menghantar 10 perwakilan di kalangan ahli dan pucuk kepimpinan PKR Jelebu ke Kongres tersebut.

Setelah berakhirnya Kongres, secara rasminya PKR Jelebu mengesahkan Pucuk Pimpinan baru yang akan menerajui PKR Jelebu bagi sesi 2010/2011. Berikut merupakan senarai Pucuk Pimpinan Jelebu bagi sesi 2010/2011 :

Ketua Cabang
Tuan Syed Hussain Idros

Timbalan Ketua Cabang
En Thang Jay Son

Naib Ketua Cabang

En Shahrir Zakaria
En Ismail Ishak
En Yee Kwei Chong

Setiausaha
En Muhazam Shah

Bendahari
En Yusoff Salleh

Ahli Jawatankuasa
Puan Nooriah Mohd Noor
Abu Saman Bin Kaji
Chan Swee Teck
Pn Suriyanu Sulong
En Mokhtar Bin Yusof
En Ahmad Penawar
En Azahari Bin Abdul Rahman
En Ahmad Bin Ali
En Izzudin Bin Mohamad Shariff
En Nazri Muhammad Noor

KEPIMPINAN JELEBU TURUN KE KUALA PILAH

Pada hari Jumaat bersamaan dengan 26/10/2010 telah berlangsung satu program Pakatan Rakyat di Kuala Pilah. Program tersebut telah dihadiri oleh ramai wakil Pakatan Rakyat Negeri Sembilan. Oleh yang demikian, PKR Jelebu juga tidak ketinggalan menghantar wakil untuk menghadiri program tersebut. Berikut merupakan antara gambar yang sempat dirakam di sekitar program.

Kenali "Malaysia Baru & Berkebajikan.

Wakil PKR Jelebu yang telah menghadirkan diri.















MAJLIS BERBUKA PUASA

Pada malam selepas berakhirnya program memasak dan mengagihkan bubur lambok, telah diadakan pula Majlis Berbuka Puasa bersama penduduk serta ahli qariah masjid Felda Pasoh. Selain bubur lambok, hadirin juga dihidangkan dengan juadah kuih-muih seperti koci dan donut selain lauk-pauk seperti ayam goreng, tempoyak dan lain-lain juadah yang menyelerakan. Sebelum mengakhiri malam tersebut, PKR Jelebu telah bermurah hati memberikan sedikit sumbangan kepada golongan Ibu Tunggal yang kurang berkemampuan.











Semua hadirin sedang enak menjamu selera dengan juadah berbuka yang disediakan.
















Kanak-kanak juga tidak ketinggalan menghadiri majlis dan berbuka puasa bersama.